Hvad er regression

– regression betyder, at gå tilbage

Du kan vende tilbage til tidligere oplevelser. Det kan være enten til barndommen i dette liv eller til et tidligere liv (du behøver ikke tro på reinkarnation……det virker alligevel).

Uanset om du anerkender, at du har disse tidligere liv eller du ikke anerkender det, så spiller reinkarnationslaget en stor rolle i dit liv.
Hemmeligheden bag de fleste af dine daglige begrænsninger viser sig, at ligge gemt i disse lag, og du kan ikke opnå fuldendt harmoni og lykke, før hemmelighederne er fundet og dybtliggende blokeringer er opløst.

Dine tidligere liv påvirker dit generelle humørniveau og dine faste reaktions mønstre overfor det, du møder i livet.

Har du overhovedet levet før? 

Skeptikere har sagt, at ved regression er det blot det ubevidste, der laver halløj og popper op med noget, det gerne vil af med.
Det ubevidste har jo læst bøger, set film og oplevet meget gennem årerne, så det kan med lethed opfinde en god historie.

Jeg synes, at det er en sund skepsis.

Personligt er jeHelle is3g dog selv holdt op med, at ville bevise alting. Hvor det kommer fra, hvem eller hvad, det har ingen betydning – hvis jeg kan bruge det, tager jeg med glæde imod det.

Jeg mener; du kan da heller ikke bevise at du fx er sulten. Hvis jeg er sulten, spiser jeg noget mad. Hvis jeg kan lide det, spiser jeg det med glæde. Hvis jeg ikke kan lide det, skubber jeg det til side og tager noget andet….

Men hvis det hele virkelig er en fantasi fra vores underbevidsthed, må jeg sige, at det er meget interessant og brugbart – og så der det fint nok for mig.

 

Er det farligt at røre ved tidligere liv?

Nej det er ganske ufarligt, såfremt regressions terapeuten blot overholder to grundregler:

  1. at respektere sindets selvbeskyttelses mekanismer – dvs. ikke at presse mennesker hårdere end de er klar til
  2. at være omhyggelig med at få personen ordentligt igennem oplevelsen, så den bliver afsluttet, integreret og ikke generer fremover

Vælg altid en regressions guide du føler dig tryg ved og har tillid til – det er vigtigt!

Personligt har jeg altid selv været bange for det. For hvordan ville det fx føles hvis jeg kom tilbage til et tidligere liv, hvor jeg havde slået mine børn ihjel, været gift med min mor eller andre uhyrligheder….
Men det, der er vigtigt når man kommer tilbage og får vist en historier – det er pointen i historien….ikke “skuespillerne”.
Jeg har ikke oplevet at have nogle hængepartier med “skuespillerne” i mine regressioner.

 

Hvordan foregår deHelle is1t?

– vi starter med en god samtale om dine ønsker
– du kommer op på briksen og får et tæppe over dig
– der spilles lav afslappende musik i baggrunden
– der er dæmpet belysning og tændt stearinlys
– du kommer gennem en afspændingsøvelse
– så starter den egentlige regression

Jeg vil føre dig tilbage til de oplevelser, som har størst relevans for de problematikker du ønsker at kigge på.
Du er i en afslappet tilstand, men kan til hver en tid åbne øjnene – og så er du fuld dagsbevist, og helt dig selv.
I starten føles det lidt ligesom at være med i en film……men efterhånden er du 100 % til stede i historien.
Jeg guider dig sikkert og trygt igennem et forløb og du finder selv de svar du har brug for.

 

Hvad skal du bruge det til?

Der kan være flere forskellige formål med at rejse tilbage.
Måske ønsker du blot at prøve det, for at prøve det. Det er ok – du vil med sikkerhed blive overrasket over, hvor meget du vil få ud af det.

Det kan også bruges som en let terapiform, hvor du går tilbage i tiden og ser på de hændelser, beslutninger og følelser, som ligger til grund for din nuværende tilstand. Du får set din historie/din bagage.

Måske har du nogle problematikker i dag, som du synes er uhensigtsmæssige, men som du ikke rigtig hverken kan forstå eller slippe af med.

Du kan blive ført tilbage til de oplevelser, som har størst betydning og relevans for dine nuværende udfordringer. Det er svært at forklare, hvad der sker……men du får på en eller anden måde en forståelse – du ser tingene meget klart – og herefter vil du kunne forholde dig til dine nuværende problematikker på en helt anden måde.
Det er som om de opløses, som om det hele pludselig er så indlysende. Du får en følelse af, at forstå.

 

Ubevidste mønstre

Du har sikkert forskellige uhensigtsmæssig reaktions mønstre.

Ubevidste reaktioner, som udspringer af nogle gamle beslutninger du engang har taget.
Du er måske en gang blevet svigtet voldsomt af et menneske der stod dig nær – og du tog en beslutning om aldrig mere at stole på nogen.
Regression er et rigtig godt værktøj til, at se og forstå disse tidlige ubevidste beslutninger.

Få lys på dine historier – få bevidsthed og forståelse – få opløst gamle blokeringer – og transformer de gamle hæmmende overbevisninger til nye og meget bedre overbevisninger.

På samme måde, som du kan få belyst dine uhensigtsmæssige mønstre, kan du også hente positive oplevelser og erfaringer frem.
Det kan give viden og energi til din nuværende tilværelse. Det kan give dig en tro på, at du kan – for du har jo kunnet det tidligere.


Din pris for denne fantastiske oplevelse, som varer 1 1/2 – 2 timer er 995,- kr.

JA TAK, det lyder vildt spændende

Marias historie

Første gang jeg hørte om regressions terapi, var på et kursus hvor Tina Mikkelsen var gæste lærer. Hun fortalte om tearpi formen og hvordan man kan arbejde med de oplevelser og følelser, man vender tilbage til, i et tidligere liv.
Jeg var umiddelbart interesseret, både nysgerrig, men også lidt skeptisk.

Hun lavede så en fælles regression med os på holdet, hvor vi skulle vende tilbage til en behagelig oplevelse. Grunden til, at oplevelsen skulle være behagelig, skyldtes at vi kunne komme ud for ubehagelige ting, som ville være svært at håndtere, uden 100 % opmærksomhed fra hende, altså i en gruppe. Derfor valgte hun at guide os til et rart og trygt sted.
Jeg blev meget overrasket, over hvor nemt det var, og hvor skarpt oplevelsen var.

Jeg bestemte mig så, for at prøve en regression alene hos Tina. Jeg kunne godt tænke mig, at arbejde med nogle temaer, der har været gennemgående i mit liv. Jeg har været en del i terapi og har tidligere arbejdet med forskellige behandlingsformer. Jeg tænkte, at det kunne være interessant, at få en helt anden vinkel, eller en oplevelse om noget jeg har arbejdet med, men stadig finder svært.

Oplevelsen var meget stærk. Den var voldsom og, med det tema jeg havde valgt, også smertefuldt. Jeg kunne ikke analysere min tilstand, jeg var kun i følelsen.
Jeg forsøgte så godt jeg kunne at være åben, modtagelig, modig og tage den som den kom. Indimellem måtte jeg bede om hjælp og blive hjulpet på vej, hvis jeg følte at det var for hårdt.

Efterfølgende var jeg meget hudløs og havde en følelse af, at have fået et chok. Faktisk havde jeg det lidt, som om jeg havde været udsat for et dødsfald. Denne følelse varede i nogle dage. Men det var på alle måder en fantastisk oplevelse.
Det var som om jeg blev konfronteret med noget jeg kendte rigtig godt, men havde glemt fuldstændigt.
Under forløbet kunne jeg relatere direkte til følelser jeg har gennemgået i mit (nuværende) liv, og kunne pludselig se en sammenhæng.

Efter nogle dage, var jeg knapt så sårbar. Jeg kan bruge oplevelsen i rigtig mange sammenhæng, hvor mit adfærdsmønster nu får et andet perspektiv. Jeg har også fået en forståelse for nogle følelser jeg altid har haft, som jeg ofte ikke har kunnet forstå, da de ikke har været rationelle eller håndgribelige.
De følelser var temaet i min oplevelse, som jeg skulle lære at forholde mig til, og få ud af mit system. Og en dag kan slippe dem.

Under forløbet følte jeg mig tryg og passet på. Tinas guidning og måde at spørge ind til mig var med omsorg og respekt. Hun stillede aldrig ledende spørgsmål, men forholdt sig neutralt så min oplevelse kunne være så ren som muligt.

Mit arbejde har efterfølgende været, selv at finde mine svar.

Efterfølgende har jeg været hos Tina og tale om oplevelsen, da jeg havde brug for at sætte ord på den med hende. Det var meget givende.

Noget af det mest interessante for mig har været, at jeg ikke har kunne analysere oplevelsen. Jeg har kun haft følelserne at deale med. Derfor har jeg måtte acceptere, at det tager den tid det tager.

Jeg vil meget gerne fortsætte med regressions terapi, da det har været som at få en nøgle foræret direkte ind til de følelser, jeg måske ville bruge årevis på at finde frem til.

Maria 37 år