Opskrift grønkålssalat med gedeost og æblemos
How to do
Skyl og nip 200 g frisk grønkål og put det i en stor skål.
Vend det med en vinaigrette af:
1 lime, 1 tsk. Agavesirup, 3 spsk. god olivenolie samt salt og peber.
Få resten af opskriften Steg 1 stort hakket løg Lav en æblekompot af: Bland løgene sammen med æblerne. Anret grønkålen Bonusinformation Grønkål hæmmer simpelthen væksten af kræftceller Derudover får du masser af antioxidanter, vitaminer og mineraler bl. a kalcium og jern. Undersøgelser viser også, at bitterstofferne kan sænke indholdet af det usunde fedt i kroppen. What’s not to like?
i (smags neutral) kokosolie og hæld 1 tsk. Agavesirup over til sidst.
Put løgene i en skål.
3 æbler, 1 tsk. Agavesirup og 1 spsk. æbleeddike. Kog det ind med lidt vand i bunden til det har den konsistens du gerne vil have.
– top op med æblekompot
– skiver af gedeost (evt. bagt 10 min. i ovn ved 200 grader med lidt Agavesirup over)
– drys med grofthakket valnødder.Voila: kan spises alene, som en ret på julefrokostbordet (god til fisk) eller som tilbehør til fed julemad.
En sikker vinder √
Grønkål rocks!! Det er noget af det aller sundeste du kan spise.
– polyfenolerne i kålen er ren magi og booster din sundhed til nye højder.
Kålen er særdeles fiberrig – og 100 gram grønkål indeholder 20 % af dit daglige behov for knoglebyggende kalk.