07 dec

Opskrift: Vegetarisk æbleflæsk

Ingredienser:

  • 1 stort æble
  • 1 stort løg
  • 1/4 af en lille knoldselleri
  • 2 store håndfulde grønkål, nippet og skyllet
  • Smagsneutral kokosolie, salt, 2 tsk. Sukrin, 1 tsk. honning, 1 tsk. Lys eddike og evt. lidt timian

Sådan gør du:

Skær løget, æblet og knoldsellerien i fine tynde skiver.
Steg løg og knoldselleri i kokosolien indtil de bliver bløde.
Hæld Sukrin, honning og lys eddike på.
Kom æbleskiverne og grønkålen ved.
Skru ned og lad det hele simre til det har den konsistens du kan lide.

Servere et par skiver stenalderbrød til.

For os med sarte maver
På et julebord spækket med alverdens julelækkerier (fortrædeligheder) bliver du SÅ glad for en vegetarisk æbleflæsk.

 

Bonusinformation

Knoldselleri er god for både din fordøjelse, dit blodtryk og din potens (god juleferie).

Grønkål er noget af det aller sundeste, der findes:

  • bitterstofferne har vist sig at kunne sænke indholdet af usundt fedt i blodet
  • har et højt indhold af det knoglestyrkende kalk
  • er meget fiberrig
  • beskytter mod kræft i tarmene

What’s not to like?

Se en anden lækker opskrift med grønkål
Grønkål med gedeost, valnødder og æblekompot

FacebookEmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *