Opskrift: Vegetarisk æbleflæsk
Ingredienser:
- 1 stort æble
- 1 stort løg
- 1/4 af en lille knoldselleri
- 2 store håndfulde grønkål, nippet og skyllet
- Smagsneutral kokosolie, salt, 2 tsk. Sukrin, 1 tsk. honning, 1 tsk. Lys eddike og evt. lidt timian
Sådan gør du: Skær løget, æblet og knoldsellerien i fine tynde skiver. Servere et par skiver stenalderbrød til. For os med sarte maver Knoldselleri er god for både din fordøjelse, dit blodtryk og din potens (god juleferie). Grønkål er noget af det aller sundeste, der findes: What’s not to like? Se en anden lækker opskrift med grønkål
Steg løg og knoldselleri i kokosolien indtil de bliver bløde.
Hæld Sukrin, honning og lys eddike på.
Kom æbleskiverne og grønkålen ved.
Skru ned og lad det hele simre til det har den konsistens du kan lide.
På et julebord spækket med alverdens julelækkerier (fortrædeligheder) bliver du SÅ glad for en vegetarisk æbleflæsk.Bonusinformation
Grønkål med gedeost, valnødder og æblekompot