Kunderne siger

Dina gik fra at kæmpe dagligt med angst og depression til at føle en energi og glæde i hendes krop, som aldrig før...
Læs Dinas historie
Hej Tina, jeg vil bare sige tusind tak for et kæmpe skub i den rigtige retning. Som du ved kæmper jeg med depression og angst, men for første gang i alt for lang tid har jeg kunne føle en glæde og energi i min krop som aldrig før. Tanker om at jeg kan overvinde denne kamp i min hverdag, er blevet meget lysere, efter jeg har fået lagt min kost fuldstændig om, hvilket har resulteret i en energi og glæde helt indefra som ikke rigtig kan beskrives. Jeg har fået meget mere overskud og energi til de helt små ting jeg ikke kunne overskue førhen. Tusind tak for denne gang. Det har været en fornøjelse og har givet mig en kæmpe inspiration og en masse gå-på mod for at få det bedre for hver dag der venter på mig derude i fremtiden. Jeg er virkelig overasket over at en ændring i min kost har påvirket mig så meget på det psykiske plan. Det er jeg ovenud lykkelig for. Vi har alle vores kampe. Store som små, men det skal slet ikke stoppe os for at leve dette smukke liv. Du for sej.  Mange hilsner fra Dina, 20 år.  Tak til dig Dina, for at dele din historie - DU for sej.

“Øj, hvor har jeg bare været glad i dag – kan mærke, at det gør godt i krop og sjæl, tak til dig”    > sms fra Jeanette efter 1. møde

“Tak for i dag Tina – endnu en dag med en følelse af, at være på vej – du er som en lille appelsin, som er faldet i min turban. Knus, Jeanette” (sms efter 2. møde)

Iflg. ordbogen betyder det: Når man pludselig og uventet opnå noget fordelagtigt; at have heldet med sig. Tusinde tak, siger jeg.

Frugt til morgenmadTanja var træt og slidt, men fik sin energi igen

Jeg var så træt. Jeg spiste ikke ordentligt. Slidt efter mange år med et stresstyngende job. 
Jeg kunne ikke finde ud af, at skabe en forandring med min kost til det bedre. Forsøgte alt muligt, lånte tonsvis af bøger, googlede alt muligt, og intet virkede. 
...indtil dette skete...
Indtil den dag, hvor jeg fik en mail fra Tina, som jeg tidligere har gået hos i forbindelse med personlig udvikling, hvor hun fortæller, at hun nu arbejder med at hjælpe til en super sund kost. Jeg tog glad imod tilbudet, og hvor glad er jeg lige blevet. MEGA glad. Allerede fordi jeg hos Tina fandt ro og blev mødt. Ingen løftede pegefingre, intet nu SKAL du. Nix. En præsentation af fakta og muligheder og så var det op til mig selv, at gøre noget eller ikke gøre noget. Stille og roligt er jeg kommet frem til stedet, hvor jeg gør noget. Jeg følger retningslinierne. Jeg husker fakta og ser mulighederne. TAK Tina, for dine altid nærværende og spot on input til, hvad jeg med fordel kan gøre anderledes i mit liv. Fedt at møde dig igen. Og win win for mig; Den gode kost hjælper mig ubetinget på genopbygning efter alvorlig stress. JUBII.   Tanya 47 år. 
Tina du er tit i mine tanker. Så nu skal du have et stort knus fra mig. Havde jeg ikke set artiklen med dig i Femina, havde TV og sofa ejet mig i dag...
Her kan du læse om Gittes forvandling
Tina du var super til at formidle dit program "SUND LIVSSTIL" så alt passede til mig. Det var en god ide at jeg kunne gøre det pr. telefon - for som du sagde, ville det være blevet dyrt at rejse frem og tilbage mellem Jylland og København. Dit 12-ugers program var super, nå ja lidt hårdt ha ha... Jeg ved, at den beslutning jeg tog d. 27.5.2007 "JEG ER DET VIGTIGSTE I MIT LIV" var rigtig godt for mig. Det har været en fantastisk rejse sammen med dig. Ikke mindst min regression - ....sikke en oplevelse.  Det blev jo til et vægttab på over 10KG, HVOR DE 6KG VAR REN FEDT. I dag er min vægt 51 kg, det er bare pragtfuldt Tina - dit program lover viden til varigt vægttab, og det passer! Ingen løftede pegefingre om hvad jeg må spise eller andet - altid kun støtte og opbakning, nå ja og så et par kærlige spark. Mine varmeste anbefalinger - det kan jeg stå inden for når det er dig Tina. Knus, Gitte
Du skal vide, hvor taknemmelig jeg er for, at du kunne hjælpe mig. 
Den regression jeg har været igennem hos dig, har betydet mere end jeg nogensinde havde forestillet mig ...
Her får du Thildes fantastiske oplevelse
Jeg er bare så lettet og glad og har fået SÅ meget forståelse - og har tilgivet mine forældre deres handlinger. Jeg var skeptisk over om jeg kunne bruge det til noget her og nu i mit forhold, og hold da op, det har jeg...... Jeg har herudover købt en af de bøger du nævnte af Tolle og overvejer at bestille en tid til en snak om nuets kraft hos dig - jeg skal bare lige vente lidt endnu .  Mange tak Tina.....  Med venlig hilsen Thilde
Slankekur via slankekonsultation og rebirthing. Jeg har nu tabt 22 kg, via en forrygende sød og intelligent diætist og mit eget redskab rebirthing. Her får du hele Pias rejse:

 4-ugers kostvejledning

dadadadad

 

Indrømmet, jeg var ikke meget for det, men blev anbefalet et kostvejlednings forløb hos Tina Mikkelsen. Jeg gik med nogle små-ubalancer, som egentlig ville være rare, at være foruden.

Jeg blev introduceret til kostkombinering og syre/base balance og selvom det var helt nyt for mig, måtte jeg sande at, efter mindre end 2 uger var mit blodtryk faldet, jeg havde ikke brug for ”min morfar” om eftermiddagen, jeg sov bedre om natten og følte mig mindre stresset. Mit humør var også bedre og jeg havde helt sikkert mere energi end jeg længe havde haft.

Mine 4 ugers kostvejledning gav mig mere end jeg havde regnet med – og jeg blev altid mødt med godt humør. Der var ingen løftede pegefingre og vejledningen var nem at følge. Jeg ved nu, at det er en livsstils ændring for livet….og det er faktisk fint nok….jeg har det jo bedre… nå ja, og 5 kg røg der også lige af.

– Projektleder Steen Rasmussen


Læs om journalist Ulla Andersens forløb hos holistisk coach Tina Mikkelsen.

Femina

Femina-1-1

Ugebladet Søndag: Hun er slankekonsulent, men tror ikke på slankekure.

Ugebladet Søndag

Skærmbillede 2014-08-12 kl. 17.25.31

 

Jeg glæder mig også ⇒ lad os komme igang